Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rosmariini-broilerikiusaus

Uunissa kypsyy tuoksuva, herkullinen ruoka, joka kutsuu ruokailijat nauttimaan. Tuore rosmariini tuo runsaasti makua mehevään uuniruokaan.

Rosmariini-broilerikiusaus
Rosmariini-broilerikiusaus

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl tuoretta rosmariinia
  • 2 prk (à 2.5 dl)
    Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl Pippuripekka pippurijuusto UHT laktoositon
  • 2 pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
  • ½ prk (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g maustamaton laktoositon

Pinnalle

  • 2 tl tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Kaada kulhoon broilerisuikaleet, suola ja hienonnettu rosmariini. Sekoittele. Lisää ruokakerma. Anna maustua n. ½ h tai yön yli.
  2. Kaada yksi pussi peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan (n. 25 x 30 cm).
  3. Kaada päälle broileri-kermaseos ja Koskenlaskija. Sekoita.
  4. Kaada toinen pussi peruna-sipulisekoitusta vuokaan. Nostele seosta, jotta ainekset sekoittuvat.
  5. Paista uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa 50 min tai kunnes kypsä. Tarkista kypsyys vuoan keskeltä.
  6. Ripota kypsän ruoan pinnalle hienonnettua rosmariinia.

CURRY-BROILERIKIUSAUS

  1. Korvaa rosmariini currylla. Lisää sitä 1 tl kerman joukkoon. Korvaa tällöin toinen Valio maustettu ruokakerma Mustapekka® purkillisella Valio ruokakermaa (2 dl, maustamaton).

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 7,4 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search