Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rosmariiniperunat

Rosmariiniperunoista leviää kypsennettäessä herkullinen tuoksu koko keittiöön.

Rosmariiniperunat
Rosmariiniperunat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 perunaa (keskikokoista)
  • 30 g
    Valio voita sulatettuna
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 tl tuoretta rosmariinia
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Pese perunat hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Pane perunat uunivuokaan.
  3. Voitele leikkauspinnat voisulalla ja ripottele pinnoille hienonnettua rosmariinia, suolaa ja mustapippuria.
  4. Kypsennä 45 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 4 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search