Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 (300 g) porkkanaa
- 3-4 (300 g) perunaa
- 1 omena
- 4 (200 g) etikkapunajuurta
- 3 herkkukurkkua
- 1 sipuli
Jaa resepti
Ohje
- Keitä porkkanat ja perunat erikseen kypsiksi ja jäähdytä.
- Kuori keitetyt juurekset ja omena. Kuutioi pieniksi kuutioiksi.
- Kuutioi myös punajuuret, herkkukurkut ja sipuli.
- Sekoita ainekset varovasti keskenään tai tarjoa ne raidoiksi tarjoiluastiaan aseteltuna.
- Valmista rosollille kastike (ks. ohje) -> https://www.valio.fi/reseptit/rosollin-kastike/.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
36 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.