Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rosollin kastike

Rosolli saa kastikkeesta arvoisensa hunnun, joka viimeistelee herkullisen jouluisen makunautinnon.

Rosollin kastike
Rosollin kastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (3,3 dl)
    Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • 1 rkl väkiviinaetikkaa
  • 2-3 rkl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl etikkapunajuurilientä

Ohje

  1. Kaada kerma vatkauskulhoon. Mittaa joukkoon etikka. Vatkaa seos kuohkeaksi, pehmeäksi vaahdoksi.
  2. Lisää sokeri, suola ja etikkapunajuuren liemi. Sekoita.
  3. Tarjoa rosollin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 314 kcal
Proteiini 1,9 g
Hiilihydraatti 9,5 g
Rasva 30,1 g
Tyydyttynyt rasva 18,1 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search