Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vettä
-
1 dl
Valio rasvatonta maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio maitojauhe on aitoa maitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä,…
-
50 g
hiivaaVoit kokeilla myös:
- 2 pussia kuivahiivaa
- 2 rkl sokeria
- 2 tl suolaa
- 11 dl sämpyläjauhoja
- ½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Liuota maitojauhe ja hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri, suola, osa jauhoista ja Oivariini. Alusta taikina ja lisää loput jauhot. Taikina saa jäädä pehmeäksi.
- Kohota taikina kaksinkertaiseksi vedottomassa paikassa liinalla peitettynä.
- Leivo taikinasta sämpylöitä. Anna kohota liinan alla. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 10 - 12 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 208 kcalProteiini 7,3 gHiilihydraatti 34,1 gRasva 3,9 gTyydyttynyt rasva 0,6 gRavintokuitu 3,1 gSuola 0,9 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.