Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl ruisjauhoja
- 2 rkl ruisleseitä
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 kananmunaa
- 2 dl sokeria
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Voit kokeilla myös:- 1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ dl (90 g) mustikoita (pakaste)
- 2 tl perunajauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä vehnä- ja ruisjauhot, leseet sekä leivinjauhe kulhossa.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu voi, kermaviili ja jauhoseos.
- Lisää lopuksi marjat joihin on sekoitettu perunajauhot. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi ja jaa muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai paperisiin amerikanmuffinivuokiin.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 289 kcalProteiini 4,8 gHiilihydraatti 37,1 gRasva 12,9 gTyydyttynyt rasva 7 gRavintokuitu 2 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan. - 1 prk (200 g)