Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annos
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruisleipänen esim. ruispala
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 0 kg jääsalaattia
-
3-4 viipaletta
Valio Oltermanni® 17% juustoaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, ja sen mieto ja kermainen maku on etenkin lapsiperheiden…
- 0 kg paprikaa
- 0 kg kurkkua
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ruisleivän molemmat puolikkaat ohuelti Oivariini rasvalla. Lado päälle salaatinlehtiä.
- Lisää juustoviipaleita sekä paprika- ja kurkkuviipaleita.
- Tarjoa maidon tai kaakaon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
252 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
36 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
8 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
- jääsalaattia
- paprikaa
- kurkkua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.