Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rukiiset juusto-kolmioleivät

Rapean rukiiset iltapalaleivät syntyvät helposti ja nopeasti. Tee leivät joko leivänpaahtimessa paahdetuilla, kuumilla leivillä tai kuumenna toasteiksi voileipägrillissä (ks. ohjeen loppu). Juusto ja hunaja antavat mehevyyttä ja ihanaa makua.

Rukiiset juusto-kolmioleivät
Rukiiset juusto-kolmioleivät

Ainesosat

kolmioleipää / 2 annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Paahda ruisleipäviipaleet leivänpaahtimessa.
  2. Voitele leivät kuumina Oivariini rasvalla ja hunajalla. Laita juustoviipaleet leiville. Paina kaksi leipää vastakkain.
  3. Leikkaa kulmittain kolmioiksi.
  4. Tarjoa maidon, kaakaon tai teen kanssa välipalana.

RUISTOASTIT

  1. Tee lämpimät toastit voileipägrillissä: Voitele 4 viipaletta ruispaahtoleipää Oivariini rasvalla ja hunajalla. Laita päälle juustoviipaleet. Paina kaksi leipää vastakkain. Laita leivät voileipägrilliin.
  2. Paista voileipägrillissä kauniin ruskeiksi. (Voit myös paistaa leivät paistinpannulla molemmin puolin, jos grilliä ei ole käytettävissä.)
  3. Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 332 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 38,1 g
Rasva 14,3 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 3,5 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search