Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 ruisleipästä revittyä, esim. ruispala
Voiteluun
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
Täyte
- ½ dl punaista pestoa (pesto rosso)
- 1 tlk (185/140 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
- 1 maustekurkku viipaleina
- 1-2 tomaattia
- 1 pieni sipuli
- 1 tl oreganoa
-
½ pussia (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Valuta tonnikalasta vesi. Voitele leivät Oivariinilla.
- Levitä leiville punainen pesto ja valutettu tonnikala.
- Kuutioi sipuli, tomaatti ja maustekurkku. Sekoita ne keskenään ja lisää leivän päälle. Mausta oreganolla. Ripota pinnalle juustoraaste.
- Paista ruispizzat 225 asteessa 10 - 15 min. Tarjoa maidon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.