Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 15 min
Yhteensä
2 h 45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 450 g valmista pakastepullataikinaa (Fazer)
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl tomusokeria
- 1 dl vadelmahilloa
Lisäksi
- 0 kg alumiinifoliota
- 1 kananmuna voiteluun
Jaa resepti
Ohje
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Muotoile foliosta 10 tötteröä.
- Kauli taikina jauhotetulla alustalla noin 20 x 50 cm kokoiseksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä taikinasta 10 kpl noin 2 cm leveää nauhaa.
- Rullaa nauhat aavistuksen limittäin tötteröiden pinnalle aloittaen tötterön terävästä päädystä. Asettele pullat limittäin pellille leivinpaperin päälle. Voitele pullat kananmunalla. Paista 225 asteessa 10–15 minuuttia.
- Irrota foliomuotit. Vaahdota kerma, mausta sokerilla. Lusikoi hillo jäähtyneiden pullien sisään. Pursota tai lusikoi kermavaahto pulliin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
281 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
36,1 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- alumiinifoliota
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.