
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 10 min
Yhteensä
2 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 kananmunaa
- 1½ dl fariinisokeria
- ¾ dl mantelijauhetta
- 2 rkl perunajauhoja
- ½ dl mantelirouhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 dl vadelmahilloa
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2-3 rkl punssia
Pinnalle
- vadelmia
- 4 kananmunaa
- 1½ dl fariinisokeria
- ¾ dl mantelijauhetta
- 2 rkl perunajauhoja
- ½ dl mantelirouhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 dl vadelmahilloa
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa vanilja
- 2-3 rkl punssia
Pinnalle
- vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja nostele vaahdon joukkoon.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa kypsä torttupohja sokerilla ripotellulle leivinpaperille. Levitä jäähtyneelle pohjalle hillo.
- Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi, mausta halutesssasi punssilla.
- Levitä 1/3 vaahdosta pohjalle. Leikkaa levy leveyssuunnassa kahteen osaan. Kääri kaksi rullaa pitkältä sivulta leivinpaperin avulla. Jätä saumakohta alle. Leikkaa rullat viiteen palaan.
- Anna maustua hetken kylmässä ennen tarjoilua.
- Pursota loppu vaahto torttujen päälle ja koristele vadelmilla (tai vadelmahillolla).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
256 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
24,4 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vadelmia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.