
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 250 g kirsikkatomaatteja eri värejä
- 1 kurkku
- 1 pieni punasipuli
- 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
Kastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
Lisäksi
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® suikaleita originalGold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
- 2 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
- 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 100 g fetajuustoa
- mustapippuria myllystä
- 250 g kirsikkatomaatteja eri värejä
- 1 kurkku
- 1 pieni punasipuli
- 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
Kastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
Lisäksi
- 1 pkt (240 g) Gold&Green® suikaleita original
- 2 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
- 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 100 g fetajuustoa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele tomaatit ja kurkku. Halkaise tomaatit kulhoon. Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois. Viipaloi kurkku. Kuori ja suikaloi punasipuli. Valuta oliivit. Yhdistä kaikki kolhossa.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kulhoon. Pyöräytä sekaisin.
- Paista Gold&Green suikaleet pinnoitetulla pannulla rapeiksi. Laita sivuun odottamaan.
- Kuutioi leipä ja paista pannulla öljyssä valkosipulin kanssa kullan ruskeiksi.
- Kokoa salaatti tarjoiluastialle. Lisää pinnalle rapeat suikaleet, paistetut leipäkuutiot ja murenna lopuksi pinnalle fetajuustoa. Viimeistele mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.