Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Ruokaisa panzanella

Ihana lounassalaatti syntyy raikkaista kasviksista ja rapeaksi paistetuista Gold&Green suikaleista. Panzanellaan eli italialaiseen leipäsalaattiin kuuluu kuiva tai rapeaksi paistettu maalaisleipä.

Ruokaisa panzanella
Ruokaisa panzanella

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g kirsikkatomaatteja eri värejä
  • 1 kurkku
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 dl mustia kivettömiä oliiveja

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl sokeria

Lisäksi

  • 1 pkt (240 g)
    Gold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Original
  • 2 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
  • 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g fetajuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • 250 g kirsikkatomaatteja eri värejä
  • 1 kurkku
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 dl mustia kivettömiä oliiveja

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl sokeria

Lisäksi

  • 1 pkt (240 g) Gold&Green® suikaleita original
  • 2 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
  • 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g fetajuustoa
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhtele tomaatit ja kurkku. Halkaise tomaatit kulhoon. Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois. Viipaloi kurkku. Kuori ja suikaloi punasipuli. Valuta oliivit. Yhdistä kaikki kolhossa.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kulhoon. Pyöräytä sekaisin.
  3. Paista Gold&Green suikaleet pinnoitetulla pannulla rapeiksi. Laita sivuun odottamaan.
  4. Kuutioi leipä ja paista pannulla öljyssä valkosipulin kanssa kullan ruskeiksi.
  5. Kokoa salaatti tarjoiluastialle. Lisää pinnalle rapeat suikaleet, paistetut leipäkuutiot ja murenna lopuksi pinnalle fetajuustoa. Viimeistele mustapippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 11,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1