Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 0 kg öljyä paistamiseen
-
1 pkt (à 240 g)
Gold&Green® suikaleita originalGold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
- 1 dl pinjansiemeniä
- 65 g rucolaa
- 1 punasipuli
- 1 persimoni tai sharon-hedelmä
Kastike
- ⅔ dl oliiviöljyä
- ½ dl sitruunamehua
- 1½ tl agavesiirappia
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista suikaleita öljytyllä pannulla. Lisää pannulle pinjansiemeniä ja paahda, kunnes suikaleet ja pinjansiemenet ovat saaneet hieman väriä pintaan.
- Asettele salaattikulhoon rucola, hienonnettu punasipuli ja viipaloitu persimon. Lisää päälle suikaleet sekä pinjansiemenet.
- Valmista kastike sekoittamalla oliiviöljy, sitruunamehu, agavesiirappi ja suola. Kaada kastike salaatin päälle ja nauti!
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
231 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
17,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- öljyä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.