Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.42
tähteä viidestä
26 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
isoa lihapullaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl korppujauhoja
- 1 iso sipuli
- 800 g naudan jauhelihaa
- 2 kananmunaa
- 2 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ⅓ tl maustepippuria
- ¼ tl valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kerma ja korppujauhot keskenään.
- Hienonna sipuli, paista se Oivariini rasvassa pannulla pehmeäksi.
- Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita lihapullataikina tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta isoja lihapullia vedellä kostutetuin käsin.
- Paista lihapullat kahdella uunipellillä leivinpaperilla uunin keski-/yläosassa 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.