Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vettä
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- 500 g ruusukaalia
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Voit kokeilla myös:- ½ pkt (à 250 g) Valio Koskenlaskija viherpippuri sulatejuusto
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna vesi pienessä kattilassa. Lisää sokeri ja suola.
- Huuhtele ruusukaalit. Poista kannat ja huonot lehdet. Lisää kiehuvaan veteen ja keitä koosta riippuen 3 - 5 min (al dente).
- Voitele uunivuoka. Levitä ruusukaalit uunivuokaan. Viipaloi juusto 2 - 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuorruta niillä ruusukaalit.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min.
- Tarjoa liha- tai kalaruoan lisukkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 53 kcalProteiini 2,7 gHiilihydraatti 1,6 gRasva 3,7 gTyydyttynyt rasva 2 gRavintokuitu 1,1 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.