
Pataruoat
Höyryävät pataruoat ovat helppo valmistaa: laitat vain ainekset pataan ja annat uunin hoitaa loput. Padan kypsyessä voit puuhailla muuta ja palata, kun ruoka on valmista. Pataruoat maistuvat erityisesti syksyn tullen. Perinteisiä pataruokia ovat karjalanpaisti ja riistakäristys. Näiden lisäksi herkullisia pataruokia valmistuu myös kanasta, kalasta ja juureksista.
Patoihin kannattaa hyödyntää sesongin juureksia, jolloin ne ovat maukkaimmillaan. Katso herkulliset pataruokareseptit!
71 reseptiä

Burgundinpata

Karjalanpaisti

Vegaaninen stifado

Luumuinen lihapata

Helppo kanapata

Lyonin kanapata

Tomaattinen linssi-palvikinkkupata

Lakulihapata

Ranskalainen kanapata

Mausteinen kasvispata

Mifu-linssipata

Poronkäristys ja ruskistettu pottuvoi

Maukas makkarapata

Palapaisti

Possupata

Pippurinen kanapata

Kermainen haukipata

Moskovan pata

Italian pata

Kukkoa viinissä

Kanapata

Papan hirvipata

AURA patapaisti

Mifu meksikonpata
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?