
Pikkusuolaiset
Pikkusuolaiset, sormisyötävät, cocktailpalat, tapakset – nimiä on monia, mutta idea on sama. Kootaan herkullisista raaka-aineista pieniä, helposti tarjottavia ja syötäviä makupaloja, joista jokainen ruokailija saa valita omat suosikkinsa lautaselleen. Pikkusuolaiset sopivat loistavasti juhlien noutopöytään tai illanistujaisiin. Juhlan teeman mukaan tarjoilut voi valmistaa rennomman tai fiinimmän tyylin mukaan. Jos tarjottavat koostuvat vain pikkusuolaisista, niin silloin on hyvä tarjota useampaa erilaista ja varata noin 10 palaa per henkilö. Valitse suosikkisi juhlatarjoiluun!
98 reseptiä

Paras dippi

Rapeat ruusukaalit

Mascarponetaatelit

Rapeat kesäkurpitsarullat

Onigirit

Raparperi-mascarponeleivät

Tofuskagen

Silli-peruna snacksit

Maissiribsit

Uunidippi ja rapeat tortillat

Kylmä sipsipelti

Skagen tortut

AURA karkit filotaikinasta

Tuorejuustokuuset

Nyhtökaura salaattiveneet

Kesäiset nakkipiilot

Parsaranut

Texmex dippilauta

Tacoranut

Grazing table

Täytetyt avokadot

Kanelicrostinit

Uunibrie ja kinuskipähkinät

Suolainen joulukranssi
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?