
Raparperireseptit
Happamanmakean raparperin sadosta saadaan nauttia yleensä jo toukokuussa. Parhaillaan raparperi on tuoreena, mutta sen voi myös pakastaa talven herkkuihin. Raparperin lehdet ovat myrkyllisiä, mutta sen mehevät varret ovat syötäviä.
Raparperi sopii leivontaan, jälkiruokiin ja lisukkeeksi. Kesä on raparperin kulta-aikaa, jolloin herkutellaan raparperipiirakalla, raparperirahkalla, raparperijäätelöllä ja monilla muilla raparperiherkuilla. Raparperikiisseli on raparperipiirakan ohella klassikko. Raparperikiisseli nautitaan yleensä vaahdotetun kerman tai vaniljajäätelön kanssa. Kesän raikkaana juomana voit puolestaan tarjoilla mansikka-raparperisangriaa joko alkoholilla tai ilman.
Katso kaikki parhaat raparperireseptit!
27 reseptiä

Raparperi-kinuskiviinerit

Raparperigrillinyytit

Mansikka-raparperisangria

Raparperi-vadelma-murupiirakka

Gluteeniton raparperipiirakka

Raparperi-tuorejuustopiirakka

Raparperipiirakka pellillinen

Raparperitäytekakku

Raparperijuustokakku

Raparperi-marenkipiiras

Moderni raparperipiiras

Raparperijäätelö

Raparpericrumble

Raparperi-mansikkapiirakka

Raparperi-pullavanukas

Kermainen raparperitäyte (esim. letuille)

Mansikka-raparperipaistos

Raparperi-toscapiirakka

Raparperikiisseli

Raparperi-vaniljarahka

Raparperipiirakka

Raparperilassi

Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?