Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 70 g lehtipinaattia
-
175 g
Valio Oltermanni® Cheddar juustoaValio Oltermanni® Cheddar on mieto kypsytetty cheddar-juusto, jonka raikkaan happamassa maussa on myös aavistus lempeää…
- ½ dl aurinkokuivattua tomaattia
-
200 g
vihreitä tomaatteja esim, tomatilloVoit kokeilla myös:
- 250 g kesäkurpitsaa
- 0 kg hunajapaahdettuja pähkinöitä tai manteleita
Tomaattien panerointiin
- 1 kananmuna
- ½ dl maissijauhoja tai vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Siiderikastike
- 1 dl kuivaa siideriä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1½ rkl rypsiöljyä
- ½ rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
Kastikkeen valmistus
- Valmista ensin kastike.
- Mittaa teräskattilaan siideri ja etikka. Keitä seosta kokoon, kunnes sitä on jäljellä n. puolet.
- Jäähdytä. Lisää joukkoon vatkaten rypsiöljy, sitruunamehu ja mausteet. Voit käyttää esim. sauvasekoitinta.
Salaatin valmistus
- Huuhdo ja kuivaa pinaatti.
- Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi tai murra se pieniksi paloiksi.
- Hienonna aurinkokuivatut tomaatit.
- Kokoa salaatti "tomaatteja vaille valmiiksi" annoslautasille tai isolle, laakealle vadille.
- Leikkaa tomaatit 1 cm:n viipaleiksi.(Voit käyttää niiden tilalla pientä kesäkurpitsaa. Leikkaa se 2 - 3 mm:n viipaleiksi.)
- Vatkaa munan rakenne rikki syvällä lautasella. Sekoita toisella lautasella vehnäjauhot, suola ja valkopippuri.
- Kasta tomaattiviipaleet ensin munaan, sitten jauhoseokseen. Paista ruskeiksi pannulla Oivariini rasvassa. Pidä lämpiminä esim. alumiinifolion alla.
- Lisää salaattiin paistetut tomaatit. Tarjoa heti.
- Sopii esim. alkusalaatiksi, tarjoa lisänä rapeakuorista leipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 160 kcalProteiini 8 gHiilihydraatti 5,6 gRasva 11,1 gTyydyttynyt rasva 4,3 gRavintokuitu 1 gSuola 0,9 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- hunajapaahdettuja pähkinöitä
- jauhettua valkopippuria
- Valio Oivariini® juoksevaa
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.