Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Salaatti grillatusta paprikasta ja kukkakaalista

Näpsäkkä salaatti valmistuu kukkakaalista ja grillatusta paprikasta. Turkkilaisesta jogurtista valmistat helposti täyteläisen kastikkeen.

Salaatti grillatusta paprikasta ja kukkakaalista
Salaatti grillatusta paprikasta ja kukkakaalista

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pieni (325 g) kukkakaali
  • 1 prk (290 g) grillattua paprikaa öljyssä

Kastike

  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio Keittiön turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ dl oliiviviipaleita
  • 2 tl sokeria

Pinnalle

  • 0 kg ruohosipulia

Ohje

  1. Hienonna kukkakaali ja valutettu paprika. Sekoita kulhossa.
  2. Yhdistä kastikeaineet. Lisää salaatin joukkoon.
  3. Anna maustua hetken kylmässä. Sekoita ja ripota pinnalle ruohosipulia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 3,6 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • ruohosipulia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search