Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 50 g hiivaa
- 1½ tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 3 dl ruishiutaleita
- 7 dl vehnäjauhoja
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 2 (200 g) sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 100 g salamia
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Pinnalle
- 0 kg seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, sokeri ja ruishiutaleet. Anna turvota 5 min.
- Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi juokseva Oivariini. Kohota taikina liinalla peitettynä kaksinkertaiseksi.
- Kaada taikina pöydälle ja vaivaa sitä kunnolla.
- Valmista täyte: Hienonna sipuli. Hauduta pannulla Oivariinissa pehmeäksi. Lisää hienonnettu salami.
- Jaa taikina 4 osaan. Taputtele tai kauli jokaisesta osasta ympyrä (halkaisija 30 cm). Leikkaa leivinpyörällä 8 sektoriksi. Jaa sektorien leveään päähän juustoraaste ja salamitäyte. Kierrä sarviksi.
- Siirrä uunipellille leivinpaperin päälle. Taivuta sarvet hieman kaarelle. Kohota liinan alla. Voitele munalla. Koristele siemenillä.
- Paista 225 asteessa n.13 min. Tarjoa kahvin tai teen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
26 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.