Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
- 1 tomaatti
-
½ rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (400 g) pakastekasvissekoitusta
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa 10 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl hunajaa
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista broilerisuikaleet kypsiksi Oivariini rasvassa.
- Paloittele tomaatti pieneksi kuutioiksi. Lisää tomaattikuutiot ja pakastekasvikset pannulle. Kuumenna sekoittaen, kunnes kasviksista irtoava neste on haihtunut. Mausta.
- Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi, anna hautua hetken kannen alla. Tarkista maku. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
- Tarjoa perunoiden, pastan tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.