Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 (á 150 g) vasikan tai naudan ulkofileepihviä
- ripaus suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 0 kg tuoreita salvianlehtiä
- 8 viipaletta parmankinkkua
- 3 rkl vehnäjauhoja
-
45 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl marsalaviiniä
Jaa resepti
Ohje
- Nuiji pihvit kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä jokaiselle pihville muutama salvianlehti sekä parmankinkkuviipaleet. Pyöräytä pihvit vehnäjauhoissa kevyesti.
- Kuumenna ruokalusikallinen voita. Paista pihvejä molemmilta puolilta noin 2 min, kunnes pihvit ovat saaneet kauniin pinnan. Nosta pihvit kuumalle lautaselle ja peitä ne kannella tai foliolla.
- Lisää viini pannuun ja lisää joukkoon muutama salvian lehti. Keitä 2 - 3 min. Sekoita 2 rkl voita kiehuvaan liemeen. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pihvit takaisin pannuun ja anna kiehahtaa.
- Tarjoa saltimbocca esim. perunalisäkkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- tuoreita salvianlehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.