Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Satay-kukkakaalicurry

Valmiit ateriakastikeet ovat näppärä tapa lisätä ruokaan makua arjen kiireissä. Tässä kukkakaalicurryssa maistuu lempeän mausteinen maapähkinäkastike.

Satay-kukkakaalicurry
Satay-kukkakaalicurry

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 iso (750 g) kukkakaali
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 prk (290 g) esikeitettyjä kikherneitä
  • 1 pussi (100 g) satay-kastiketta, esim. Spice Up!
  • 1 prk (2 dl)
    Valio ruokakermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1½ dl vettä
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Hienonna sipuli.
  2. Kuumenna öljy kattilassa tai kasarissa. Kuullota siinä sipuli ja tomaattipyree.
  3. Lisää kattilaan kaikki ainekset korianteria lukuunottamatta.
  4. Anna kiehua kannen alla hiljalleen n. 30 min.
  5. Viimeistele tuoreella korianterilla.
  6. Tarjoa kypsennetyn couscousin tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 6,4 g
Rasva 4 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search