Reseptiyhteistyö
Satokausikalenterin kirsikka-suklaasmoothie piimä
Piimä on taas trendikästä, niin jano- sekä ruokajuomana, kuin ruoanlaitossa ja leivonnassakin. Kehittelimme raikkaasta Valio Luomu rasvattomasta piimästä kirsikka-suklaasmoothien.
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 10 (700 g) kirsikkaa
-
6 dl
Valio Luomu™ rasvatonta piimääValio Luomu™ rasvaton piimä on raikas ja pehmeä ruokajuoma. Nauti sellaisenaan, käytä leivontaan tai surauta…
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 3 rkl tummaa sokeria
- 1 banaani
Pinnalle
- 0 kg kaakaonibsejä
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise kirsikat ja poista kivet. Muussaa kirsikat ja jaa ne kahteen lasiin.
- Mittaa piimä, kaakaojauhe, sokeri ja pätkitty banaani tehosekoittimeen ja sekoita smoothieksi.
- Kaada laseihin ja ripottele pinnalle kaakaonibsejä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
46 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
7,8 g
Rasva
0,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kaakaonibsejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.