Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
- 4-5 perunaa
- 2 sipulia
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 200 g savukalaa
- ripaus mustapippuria
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ dl hienonnettua tilliä
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä kuoritut, kuutioidut perunat ja hienonnettu sipuli kalaliemessä kypsiksi.
- Soseuta liemineen esim. sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää sulatejuusto ja kala paloiteltuna. Mausta ja kuumenna. Tarkista suola.
- Tarjoa paahdettujen ruisleipäviipaleiden ja voin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
68 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.