
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 8 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
- 4-5 perunaa
- 2 sipulia
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 200 g savukalaa
- ripaus mustapippuria
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ dl hienonnettua tilliä
- suolaa
- 8 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
- 4-5 perunaa
- 2 sipulia
- ½ pkt (à 250 g) Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
- 200 g savukalaa
- ripaus mustapippuria
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ dl hienonnettua tilliä
- suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä kuoritut, kuutioidut perunat ja hienonnettu sipuli kalaliemessä kypsiksi.
- Soseuta liemineen esim. sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää sulatejuusto ja kala paloiteltuna. Mausta ja kuumenna. Tarkista suola.
- Tarjoa paahdettujen ruisleipäviipaleiden ja voin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
68 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.