Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 isoa grahampaahtoleipäviipaletta
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 100 g kylmäsavulohta hienonnettuna
- 2 tl sitruunamehua
- 2 tl sinappia
- 1 keitetty (10 min) kananmuna
Koristeluun
- 50 g kylmäsavulohta
- 0 kg ruohosipulia
- 0 kg kirjolohen mätiä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Yhdistä täytteen ainekset
- Levitä täyte leiville. Kokoa kahteen kerrokseen, puolita leivät leivoksiksi.
- Koristele kalalla, ruohosipulilla ja mädillä
- Tarjoa leivoksia esim. alkupaloina tai kahvipöydän suolaisena tarjottavana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
16,1 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ruohosipulia
- kirjolohen mätiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.