Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 200 g savukalaa
- 1 omena
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 dl hienonnettua tilliä ja/tai ruohosipulia
- ½ rkl limetin mehua
- ½ tl pippurisekoitusta (Santa Maria)
- ½ tl suolaa
- 30 maissilastuja (pyöreitä)
- 0 kg tilliä tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna kovaksi keitetyt munat. Hienonna savukala. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kaikki ainekset. Tarkista suola.
- Jaa täyte maissilastujen päälle. Koristele tillillä tai ruohosipulilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.