
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 200 g savukalaa
- 1 omena
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 dl hienonnettua tilliä ja/tai ruohosipulia
- ½ rkl limetin mehua
- ½ tl pippurisekoitusta (Santa Maria)
- ½ tl suolaa
- 30 maissilastuja (pyöreitä)
- tilliä tai ruohosipulia
- 2 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 200 g savukalaa
- 1 omena
- 1 prk (180 g) Valio Arki® crème fraîchea
- 1 dl hienonnettua tilliä ja/tai ruohosipulia
- ½ rkl limetin mehua
- ½ tl pippurisekoitusta (Santa Maria)
- ½ tl suolaa
- 30 maissilastuja (pyöreitä)
- tilliä tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna kovaksi keitetyt munat. Hienonna savukala. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kaikki ainekset. Tarkista suola.
- Jaa täyte maissilastujen päälle. Koristele tillillä tai ruohosipulilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.