Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Savukalanachos

Nachot ovat monien makuun sopivaa naposteluruokaa. Kokeile perinteisten makujen sijaan tätä savukalatäytettä.

Savukalanachos
Savukalanachos

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 keitettyä (8 min) kananmunaa
  • 200 g savukalaa
  • 1 omena
  • 1 prk (180 g)
    Valio Arki® crème fraîchea
    Valio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
    Valio Hyvä suomalainen Arki® crème fraîche 12 % 180 g laktoositon
  • 1 dl hienonnettua tilliä ja/tai ruohosipulia
  • ½ rkl limetin mehua
  • ½ tl pippurisekoitusta (Santa Maria)
  • ½ tl suolaa
  • 30 maissilastuja (pyöreitä)
  • 0 kg tilliä tai ruohosipulia

Ohje

  1. Kuori ja hienonna kovaksi keitetyt munat. Hienonna savukala. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.
  2. Sekoita kaikki ainekset. Tarkista suola.
  3. Jaa täyte maissilastujen päälle. Koristele tillillä tai ruohosipulilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 177 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 9,5 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tilliä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search