Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g nahatonta, ruodotonta savukalaa esim. siikaa tai kirjolohta
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Voit kokeilla myös:- ½ rasiaa (à 200 g) Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuusto
- 2 keitettyä kananmunaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ dl tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Laita perattu kala monitoimikoneen kulhoon ja hienonna. Voit käyttää myös sauvasekoitinta. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi tai Viola sekä munat. Käytä konetta, kunnes seos on tasaista.
- Mausta sitruunamehulla ja pippurilla. Tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa. Sekoita joukkoon veitsellä hienonnettu tilli.
- Lusikoi massa pursotinpussiin. Pursota tarjoiluvadille (tai leivinpaperin päälle) ruusukkeita.
- Tarjoa ruusukkeet kalapöydässä tai alkupalana keitetyn perunan kanssa. Sopii myös hapankorpuille ja palttoonnapeille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 235 kcalProteiini 13,3 gHiilihydraatti 0,3 gRasva 20,2 gTyydyttynyt rasva 10,3 gRavintokuitu 0 gSuola 1,3 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.