Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
2.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- raakana 7 dl (1 kg) keitettyä pastaa
Savukinkku-munakoisokastike
- 1 pieni (250 g) munakoiso
- ½ tl suolaa
- 200 g saunapalvikinkkua
-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
3 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
-
½ (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Pinnalle
- 3 rkl korppujauhoja
-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pese ja leikkaa munakoiso pieniksi kuutioiksi. Sekoita munakoisot ja suola kulhossa ja anna maustua 10 min. Kuutioi kinkku.
- Sulata voi paistokasarissa. Lisää munakoisokuutiot. Paista n. 5 min, kunnes kuutiot ovat hieman ruskistuneet ja neste on haihtunut pannulta. Sekoita joukkoon kinkku. Jatka paistamista muutama min.
- Lisää joukkoon maito ja kuutioitu Koskenlaskija. Keitä hiljallen 4 - 5 min, kunnes juusto on sulanut.
- Voitele uunivuoka. Sekoita pasta ja kastike vuoassa. Ripottele pinnalle korppujauhoja. Laita päälle vielä muutama voinokare.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa 25 - 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.