Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g varhaiskaalia
- 1 sipuli
- 1-2 porkkanaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 65 g babypinaattia
- 150 g kylmäsavulohiviipaleita suikaloituna
- 2 rkl kaprista
- ½ dl tuoretta tilliä
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- ½ sitruunan mehu
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Lisäksi
- 0 kg varhaisperunoita
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali ja sipuli sekä kuutioi porkkanat.
- Kuullota kasviksia pannulla Oivariini rasvassa kunnes kaali pehmenee.
- Lisää pannulle pinaatinlehdet, suikaloitu savulohi, kaprikset sekä mausteet. Jatka paistamista hetki ja ota pannu pois liedeltä. Lusikoi pinnalle crème fraiche ennen tarjoilua.
- Tarjoile halutessasi kesäperunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
84 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
- varhaisperunoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.