Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Savusimpuk­kapasta

Nopea ja herkullinen simpukkapasta valmistuu laadukkailla raaka-aineilla. Halutessasi äyriäisiä, kuten katkarapuja tai mustekalaa, voi lisätä joukkoon enemmänkin.

Savusimpukkapasta
Savusimpukkapasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g pastaa
  • 70 g purjoa
  • 5 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
  • 50 g kylmäsavulohiviipaleita
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
    Valio Viola® kevyt e200 g kylmäsavulohi tuorejuusto laktoositon
  • 1 dl pastan keitinvettä tai vettä
  • 1 rkl sweet chilikastiketta
  • 1 tlk (200/120 g) savustettuja simpukoita öljyssä
  • 1 dl hienonnettua basilikaa

Tarjoiluun

  • ½ sitruunaa lohkoina
  • 250 g pastaa
  • 70 g purjoa
  • 5 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
  • 50 g kylmäsavulohiviipaleita
  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoa
  • 1 dl pastan keitinvettä tai vettä
  • 1 rkl sweet chilikastiketta
  • 1 tlk (200/120 g) savustettuja simpukoita öljyssä
  • 1 dl hienonnettua basilikaa

Tarjoiluun

  • ½ sitruunaa lohkoina

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike.
  2. Leikkaa pesty purjo pieniksi paloiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Suikaloi lohi.
  3. Paista purjo, tomaatit ja lohisuikaleet kevyesti pannulla. Lisää tarvittaessa nokare voita.
  4. Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi. Mausta sweet chilikastikkeella.
  5. Lisää valutetut simpukat. Kuumenna. Viimeistele basilikalla.
  6. Nosta pasta annoslautasille. Jaa päälle kastike. Tarjoa sitruunalohkojen kera.

KORISTELUVINKKI

  1. Lisää näyttävyyttä annoksiin saat kuorellisilla, keitetyillä sinisimpukoilla. Niitä myydään myös pakasteena.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 164 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 21,2 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1