
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Suklaakakku
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 kananmunaa
-
50 g
Valio Eila® voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Kirsikkavaahto
-
2 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Lisäksi
- 1 dl kirsikkahilloa
- 1 dl kirsikkalikööriä
Koristeluun
- syötäviä kukkia
Suklaakakku
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 kananmunaa
- 50 g Valio Eila® voita sulatettuna
- 2 dl Valio maitoa
Kirsikkavaahto
- 2 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikka
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
Lisäksi
- 1 dl kirsikkahilloa
- 1 dl kirsikkalikööriä
Koristeluun
- syötäviä kukkia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kulhoon kuivat aineet, sekoita.
- Lisää koko ajan sekoittaen munat, voisula ja maito. Kaada taikina 20 - 30 cm:n leivinpaperoituun uunivuokaan.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 20 min. Kakku saa jäädä mieluummin kosteaksi kuin täysin kypsäksi.
- Anna kakkupohjan jäähtyä hyvin.
- Vaahdota rahka ja kerma samassa kulhossa. Sekoita hilloon halutessasi likööriä.
- Kerrostele purkkeihin kakkupohjaa, kirsikkavaahtoa ja hilloa.
- Koristele murennetulla kakulla ja kukilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
28,4 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- syötäviä kukkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.