Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Shanghai-tacot

Vietnamilaisravintolan hittiannoksesta inspiraation saaneet aasialaiset tacot ovat superihanaa vierasruokaa. Tacojen täytteenä on rapeaa kanaa, erilaisia kastikkeita, hapankaali-kimchiä ja raikasta itusalaattia.

Shanghai-tacot
Shanghai-tacot

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Hunajamajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 2 tl juoksevaa hunajaa

Seesami-hoi­sin­kastike

  • ¾ dl Hoisin-kastiketta
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl seesaminsiemeniä

Lisäksi

  • 3 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 600 g paneroituja broilerinfileitä
  • 6 minitortilloja
  • 100 g hapankaalia esim. Rasilainen Hapis-kimchi
  • 50 g versoja esim. Silmusalaatti
  • 1 prk (150)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • ½ dl salsakastiketta
  • 1 punainen chilipalko
  • 1 lime lohkoina

Hunajamajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 2 tl juoksevaa hunajaa

Seesami-hoi­sin­kastike

  • ¾ dl Hoisin-kastiketta
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl seesaminsiemeniä

Lisäksi

  • 3 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 600 g paneroituja broilerinfileitä
  • 6 minitortilloja
  • 100 g hapankaalia esim. Rasilainen Hapis-kimchi
  • 50 g versoja esim. Silmusalaatti
  • 1 prk (150) Valio Keittiön crème fraîchea
  • ½ dl salsakastiketta
  • 1 punainen chilipalko
  • 1 lime lohkoina

Ohje

  1. Valmista ensin kastikkeet sekoittamalla majoneesiin hunajaa ja hoisin-kastikkeeseen seesamöljy sekä siemenet.
  2. Paista Oivariini rasvassa paneroidut kanafileet sekä toisella pannulla tortillaletut. Viipaloi kypsät kanafileet.
  3. Aseta letut tarjoiluastialle. Levitä letuille majoneesia, kanasuikaleita, seesami-hoisinkastiketta, hapankaalia ja versoja.
  4. Sekoita crème fraîche ja salsakastike. Lisää seosta tacoille ja viimeistele chilillä ja limen lohkoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 265 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 15,5 g
Rasva 19,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1