Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl (400 g) suolasieniä
- 1 punasipuli (pieni)
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl kaprista
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1-2 tl väkiviinaetikkaa
Koristeluun
- 0 kg varrellista kaprista
Jaa resepti
Ohje
- Liota sieniä runsaassa, kylmässä vedessä yön yli tai kiehauta liika suola pois (maista sieniä, että ovat sopivan suolaisia). Purista vesi pois.
- Hienonna sienet ja punasipuli. Vaahdota kerma ja crème fraîche pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
- Koristele kapriksilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- varrellista kaprista
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.