Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ pkt (à 170 g) amerikanpekonia
- 200 g tuoreita sieniä, esim. suppiksia tai kantarelleja
- 1 pieni (75 g) sipuli
- 5 kananmunaa
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
100 g (2 dl)
Valio mozzarella-fontal juustomuruaValio mozzarella-fontal juustomuru – parhaisiin pizzoihin, intohimoisille pizzanpaistajille! Juusto kruunaa pizzan ja sitoo maut herkullisesti…
- 0 kg savupaprikajauhetta tai paprikajauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele pekonit. Hiero pekonirasvaa uunivuoan tai valurautapannun (ø 22-24 cm) pohjalle ja reunoille. Levitä puolet pekonipaloista vuoan pohjalle.
- Levitä esikäsitellyt sienet (paloittele tarvittaessa) pekonien päälle. Jos sienet ovat tuoreita, kuumenna niitä kuivalla pannulla niin, kunnes niistä irtoava neste on höyrystynyt.
- Lisää seuraavaksi ohueksi viipaloitu sipuli ja loput pekonipalat.
- Paahda uunin yläosassa 250 asteisessa uunissa 5 min. Ota vuoka pois ja alenna uunin lämpötila 200 asteeseen. (Halutessasi ota muutamia uunin kautta käyneitä raaka-aineita pinnan koristeluun.)
- Sekoita munat, crème fraîche ja pippuri kulhossa. Valuta massa uunivuokaan pekoni-sieniseoksen päällä. Ripottele päälle juustoraaste.
- Nosta frittata uunin keskiosaan ja kypsennä 17 - 20 min tai kunnes frittata on hyytynyt.
- Ripottele päälle paprikajauheesta raitoja. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- savupaprikajauhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.