Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
-
50 g (1 dl)
Valio Juustomestarin cheddar raastetta raastettunaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 1 kananmuna
Täyte
- 250 g herkkusieniä
- 1 pkt (170 g) pekonia
- 1 sipuli
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl timjamia tai lehtipersiljaa hienonnettuna
-
100 g (2 dl)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Nypi kylmä voi ja vehnäjauhot tasaiseksi murumaiseksi seokseksi. Lisää suola ja juustoraaste. Sekoita.
- Lisää lopuksi muna ja sekoita tasaiseksi. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan.
- Viipaloi sienet ja pekoni. Kuori ja hienonna sipuli. Laita kaikki kylmään pannuun ja kuumenna. Pekonin rasvaa sulaa pikkuhiljaa pannuun ja pekonista tulee rapeaa. Sekoittele välillä. Lisää lopuksi crème fraîche, timjami ja juustoraaste. Nosta pannu sivuun.
- Kauli taikina leivinpaperin päällä n. 30 cm pitkäksi soikioksi. Leikkaa soikion kummallekin sivulle nauhat koko matkalle 1,5 cm:n etäisyydelle toisistaan. Jätä taikinan keskusta ehjäksi.
- Levitä täyte taikinan keskiosaan. Taittele nauhat vuoron perään kummaltakin reunalta täytteen päälle. Voitele munalla.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 25 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
272 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
11,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.