
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 1½ dl vehnäjauhoja
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
- ½ tl suolaa
Sieni-sipuliseos
- 1 dl (70 g) esikäsiteltyjä sieniä hienonnettuna
- ½ dl (30 g) sipulia hienonnettuna
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Voit valmistaa pannarin isossa valurautapannussa tai uunivuoassa uunissa tai paistokasarissa liedellä (ks. vinkki).
- Tee ensin taikina turpoamaan: Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon jauhot. Lisää lopuksi raejuusto ja suola. Anna taikinan turvota sen aikaa, kun valmistat sieni-sipuliseoksen.
- Kuullota sienet ja sipulisilppu pannulla Oivariini rasvassa. Mausta.
- Kaada sieniseos pienehkön, voidellun uunivuoan (22 x 30 cm) pohjalle. Kaada päälle taikina. Jos käytät tilavaa, uuninkestävää valurautapannua, kaada taikina siihen kuullotetun sieni-sipuliseoksen päälle.
- Kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa kypsäksi, n. 30 min.
PORKKANAPANNARI
- Korvaa sieni-sipuliseos 1 - 2 raastetulla porkkanalla (150 g). Lisää raaste taikinan joukkoon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
11,7 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.