Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 1½ dl vehnäjauhoja
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
- ½ tl suolaa
Sieni-sipuliseos
- 1 dl (70 g) esikäsiteltyjä sieniä hienonnettuna
- ½ dl (30 g) sipulia hienonnettuna
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Voit valmistaa pannarin isossa valurautapannussa tai uunivuoassa uunissa tai paistokasarissa liedellä (ks. vinkki).
- Tee ensin taikina turpoamaan: Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon jauhot. Lisää lopuksi raejuusto ja suola. Anna taikinan turvota sen aikaa, kun valmistat sieni-sipuliseoksen.
- Kuullota sienet ja sipulisilppu pannulla Oivariini rasvassa. Mausta.
- Kaada sieniseos pienehkön, voidellun uunivuoan (22 x 30 cm) pohjalle. Kaada päälle taikina. Jos käytät tilavaa, uuninkestävää valurautapannua, kaada taikina siihen kuullotetun sieni-sipuliseoksen päälle.
- Kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa kypsäksi, n. 30 min.
PORKKANAPANNARI
- Korvaa sieni-sipuliseos 1 - 2 raastetulla porkkanalla (150 g). Lisää raaste taikinan joukkoon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
11,7 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.