Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 25 ruissipsiä
Täyte
- 100 g (3 dl) kantarelleja tai suppilovahveroita
- 5 viipaletta (50 g) ilmakuivattua kinkkua
-
100 g
Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
- 1 kananmuna
- 2 rkl tuoretta kirveliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sienet ja kinkku. Paista ne pannulla, kunnes neste on haihtunut. Anna jäähtyä.
- Raasta juusto. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa.
- Levitä ruissipsit kuppi ylöspäin leivinpaperin päälle uunipellille.
- Lusikoi ruissipseihin täytettä (n. 1 rkl / sipsi).
- Paista 200 asteessa uunin ylätasolla 6 - 8 min.
- Tarjoa pikkusuolaisena sellaisenaan tai salaatin seuralaisena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
14,4 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.