Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ dl korppujauhoja
- ½ pussia (0,5 dl) sipulikeittoaineksia
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 kananmuna
Täyte
- 1 prk (160/315 g) säilykemetsäsienikuutioita
- 1 pieni sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ¼ tl suolaa
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita korppujauho ja sipulikeittoainekset kulhossa. Lisää kermaviili. Anna turvota 5 - 10 min.
- Lisää jauheliha ja muna murekemassaan. Sekoita.
- Kuori ja hienonna sipuli. Valuta sienikuutioista neste. Paista sieniä pannulla, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää Oivariini ja sipulit, kuullota muutama min. Mausta suolalla.
- Leikkaa sulatejuustosta sormen vahvuisia tankoja.
- Taputtele murekemassasta leivinpaperin päällä n. 1 1/2 cm:n paksuinen, soikea levy. Lusikoi levyn keskelle sieni-sipuliseos. Laita päälle juustotangot. Muotoile mureke umpeen.
- Nosta mureke uunipannulle leivinpaperin päälle tai laakeaan uunivuokaan.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 35 - 40 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.