Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g suolasieniä
- 1 sipuli
- 1 ruukku villirucolaa
-
2 prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg mustapippuria, suolaa
Tarjoiluun
- 0 kg Väinämöisen palttoonnappeja
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta suolasienet 2 kertaan vettä välillä vaihtaen. Huuhdo kylmällä vedellä ja purista kuivaksi. (Mietoon suolaliemeen säilötyt sienet valutetaan hyvin).
- Hienonna sienet ja sipuli. Sekoita.
- Irrota rucolaruukusta n. 30 pientä lehteä koristeeksi. Hienonna loppu rucola. Lisää se sekä kiinteäksi vatkattu crème fraîche sieniseokseen.
- Mausta salaatti makusi mukaan pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
- Jaa salaatti palttoonnapeille. Koristele rucolan lehdillä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria
- Väinämöisen palttoonnappeja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.