Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sienisyrnikit eli sieni-rahkaletut

Sienisyrnikit eli venäläiset rahkaletut maistuvat yhdessä sillijäädykkeen ja salaatin kanssa.

Sienisyrnikit eli sieni-rahkaletut
Sienisyrnikit eli sieni-rahkaletut

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1½ dl (150 g) esikäsiteltyjä sieniä, esim. tatteja tai kantarelleja
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio Keittiön maitorahka 500 g laktoositon
  • 4 kananmunaa
  • ¾ tl suolaa
  • 1 dl vehnäjauhoja tai tattarijauhoja

Paistamiseen


Ohje

  1. Hienonna ja mittaa sienet. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota 15 min.
  2. Paista ohukaispannulla alhaisella lämmöllä pieniä, paksuhkoja lettuja.
  3. Tarjoa lämpiminä esim. Sillijäädykkeen tai salaatin kanssa.

Vinkki

Halutessasi voit käyttää vehnä- ja tattarijauhojen seosta, esim. 1/2 dl kumpaakin

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search