Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g broilerin siipiä
- 1 kukkakaali, nuppuina
Mausteeksi
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (28 g) taco mausteseosta
- 1 punainen chilipalko
Tarjoiluun
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviilidippiä RanchMaailma ei ole vielä valmis, mutta dippi on. Valio kermaviilidippi Ranch on aina valmiina rentoon…
- 1 rkl rapeaa valkosipulia öljyssä
- ½ kurkku paloiteltuna
- 2 paprikaa paloiteltuna
Jaa resepti
Ohje
- Laita siivet ja kukkakaalinuput uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita Oivariini ja tacomauste. Hiero mausteseos siipiin ja kukkakaalinuppuihin. Hienonna chili ja lisää pinnalle.
- Paista uunin yläosassa 225 asteessa n. 35 min.
- Lisää kermaviilidipin pinnalle rapeaa valkosipulia.
- Tarjoile siipipelti dipin ja kasvistikkujen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.