Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg perunoita
- 1 sipuli
- 400 g silakkafileitä
- 2 tl suolaa
- 0 kg valkopippuria myllystä
- 120 g fileepekonia
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
4 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja viipaloi perunat. Hienonna sipuli.
- Aseta voidellun uunivuoan pohjalle kerroksittain perunaviipaleita, silakkafileitä, sipulia, mausteita ja pekoniviipaleita. Pane päällimmäiseksi kerros perunaviipaleita.
- Kuutioi juusto. Kuumenna maito kattilassa. Lisää juusto ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Sekoita jäähtyneeseen juusto-maitoseokseen muna. Kaada seos vuokaan.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa n. 1 t.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.