Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg keitettyjä, uusia perunoita
- 4 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 2-3 kesäsipulia + muutaman sipulin varsi
- 2 (n. 150 g) sillifileetä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Varaa kuusi reilunkokoista foliopalaa ja niiden päälle samankokoiset leivinpaperipalat
- Viipaloi perunat. Hienonna munat ja sipulit. Paloittele silli. Jaa ainekset kerroksittain nyytteihin, ripota perunoiden päälle suolaa ja pippuria.
- Nosta nyyttien reunoja ylös. Kaada juustokerma nyytteihin. Viimeistele ruohosipulilla. Sulje nyytit.
- Kypsennä uunissa 250 asteessa n. 20 min. Voit valmistaa nyytit myös grillissä.
- Tarjoa salaatin ja leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
12 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.