
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 300 g saaristolaisleipää (laktoositonta) hienonnettuna
Täyte
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 (150 g) matjessillifileetä ohuina viipaleina
- 1 hapahko omena pieninä kuutioina
- 1 punasipuli (pieni) hienonnettuna
- ½ sitruunan kuori raastettuna
- mustapippuria myllystä
Koristeluun
- 2 keitettyä kananmunaa lohkoina
- 5 retiisiä viipaleina
- ½ nippua tuoretta tilliä
- salaatti- tai versosekoitusta
Pohja
- 50 g Valio Eila® voita
- 300 g saaristolaisleipää (laktoositonta) hienonnettuna
Täyte
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 2 (150 g) matjessillifileetä ohuina viipaleina
- 1 hapahko omena pieninä kuutioina
- 1 punasipuli (pieni) hienonnettuna
- ½ sitruunan kuori raastettuna
- mustapippuria myllystä
Koristeluun
- 2 keitettyä kananmunaa lohkoina
- 5 retiisiä viipaleina
- ½ nippua tuoretta tilliä
- salaatti- tai versosekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi pannulla. Lisää hienonnettu leipä ja paista kevyesti. Levitä muru piirakkavuoan tai reunallisen tarjoiluvadin (Ø n. 26 cm) pohjalle.
- Vaahdota kerma ja lisää crème fraîche. Lisää silli (jätä muutama silliviipale koristeluun), omenakuutiot ja sipuli. Mausta sitruunan kuorella ja mustapippurilla.
- Lusikoi sillitäyte leipämurupohjalle.
- Koristele pinta juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
13,9 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- salaatti- tai versosekoitusta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.