Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (150 g) kevytsuolattua sillifileetä tai matjessillifileetä
- 2 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 1 (100 g) punasipuli
- 1 (100 g) hapahko omena, esim. Granny Smith
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Liota sillifileitä kylmässä vedessä jääkaapissa 2 - 3 t. Voit liottaa sillin myös maidossa. Se pehmentää sillin maun.
- Leikkaa sillifileet pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna munat, sipuli ja omena.
- Yhdistä aineet. Mausta mustapippurilla.
- Lisää smetana joko sellaisenaan tai vaahdotettuna. Vaahdotettu smetana antaa sillitartarille kiinteän rakenteen, jolloin seosta voi levittää esim. ruisleiville. Anna maustua jääkaapissa.
- Ripota päälle ruohosipulia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
6,9 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.