Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 2-3 (200 g) porkkanaa
- 1 (200 g) fenkoli
- ¼ tl kurkumaa
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 6 dl vettä
- 500 g kuivaa omenasiideriä
- 2 kalaliemikuutiota
- 2 laakerinlehteä
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rasiaa (à 400 /170 g) sinisimpukoita liemessä
- ½ tl tabascoa
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli. Leikkaa porkkanat ja fenkoli tulitikkumaisen ohuiksi suikaleiksi. Kuullota kasvikset ja kurkuma voissa kattilassa.
- Lisää vesi, siideri, liemikuutiot ja laakerinlehdet. Keitä 10 min kannen alla.
- Lisää crème fraîche ja valutetut simpukat. Kuumenna.
- Mausta tabascolla ja hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
60 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.