Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sinappikastike parsalle

Vahvan makuinen dijon-sinappi on kokeilemisen arvoinen makupari tuoreelle parsalle. Kevään helpoin ja herkullisin alkuruoka valmistuu vartissa. Parsan ja kastikkeen yhdistelmä sopii nautittavaksi sellaisenaan.

Sinappikastike parsalle
Sinappikastike parsalle

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 (100 g) sipuli hienonnettuna
  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 dl
    Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomu tai kuivaa valkoviiniä
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu 1 l
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ½-1 rkl karkeaa sinappia esim. Dijon
  • ¼ tl valkopippuria
  • ½ tl suolaa

Ohje

  1. Kuullota sipulia voissa, älä ruskista. Lisää mehu tai viini ja keitä kokoon (n. 5 min). Lisää kerma ja kiehauta.
  2. Siirrä kastike pois liedeltä ja vatkaa kuutioitu, kylmä voi kastikkeeseen esim. sauvasekoittimella. (Käytä muovikelmua apuna sauvasekoittimen ympärillä, jos kastike roiskuu.)
  3. Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla. Kaada kastike keitettyjen parsojen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 307 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 4,1 g
Rasva 32,3 g
Tyydyttynyt rasva 19,1 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search