
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g perunalastuja
- 500 g lenkkimakkaraa
-
200 g
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
- 4 suolakurkkua
- 1 dl paahdettua sipulia
- ketsuppia
- sinappia
- 200 g perunalastuja
- 500 g lenkkimakkaraa
- 200 g Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoa
- 4 suolakurkkua
- 1 dl paahdettua sipulia
- ketsuppia
- sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Levitä perunalastut leivinpaperille uunipellille.
- Paloittele lenkki ja paahda nopeasti kuivalla pannulla, kunnes saa kauniin paahtuneen pinnan.
- Ripottele makkarat ja raastettu juusto perunoiden päälle.
- Paahda uunissa 225 asteessa 5 min.
- Tarjoa suikaloitujen suolakurkkujen, paahdetun sipulin ja ketsupin sekä sinapin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
16,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ketsuppia
- sinappia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.