Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sipsipelti

Nacho-pelti on noussut suomalaisten arkiruokasuosikiksi, mutta oletko kokeillut tätä suosikkia tuunattuna klassisen grilliruokasuosikin makkara-perunoiden tyyliin? Illanistujaisissa pelti hupenee silmänräpäyksessä.

Sipsipelti
Sipsipelti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g perunalastuja
  • 500 g lenkkimakkaraa
  • 200 g
    Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoa
    Valio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
    Valio Oltermanni® Monterey Jack e900 g
  • 4 suolakurkkua
  • 1 dl paahdettua sipulia
  • 0 kg ketsuppia
  • 0 kg sinappia

Ohje

  1. Levitä perunalastut leivinpaperille uunipellille.
  2. Paloittele lenkki ja paahda nopeasti kuivalla pannulla, kunnes saa kauniin paahtuneen pinnan.
  3. Ripottele makkarat ja raastettu juusto perunoiden päälle.
  4. Paahda uunissa 225 asteessa 5 min.
  5. Tarjoa suikaloitujen suolakurkkujen, paahdetun sipulin ja ketsupin sekä sinapin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 229 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 11,6 g
Rasva 16,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • ketsuppia
  • sinappia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search